søndag 18. oktober 2009

Første brudekjoleprøving!

Da er første runde i brude- kjole- butikk overstått! Så utrolig urealistisk å gå inn i butikken og si "hei, jeg trenger en brudekjole..." ;) Og enda mer urealistisk da jeg bokstavelig talt måtte stupe inn i første kjolen og stampe rundt på gulvet i alt for store høyhælte sko, for så å se meg i speilet og - falle pladask for den første brudekjolen jeg noensinne har hatt på meg... Jeg nevner ikke detaljer, bare at den var nydelig :)

Jeg prøvde en hel del kjoler (blant annet en svart selskapskjole som mamma insisterte på at jeg prøvde for den kunne jo være fin i hvit...). Det var mye fint, men også mye som ikke var noe særlig (og derfor kan jeg jo legge ut bilde av min flotte grimase ;)). Men det var egentlig en veldig god følelse når jeg veldig kjapt kunne si om jeg likte en kjole eller ikke (get this dress off of me!!), for jeg har jo ikke sett sååå mye på bilder og slikt enda, så visste ikke helt hva jeg var på jakt etter. Bløtkake? Korsett? Ivory? Slep? Slør? Paljetter og pynt og stas? Jeg hadde jo noen idéer om hva jeg likte, men nå har jeg enda flere! Kan selvsagt ikke røpe dem her, men vet litt mer om hvilken fasong og type kjole jeg ønsker meg. Det er digg :) Vi skal en tur til Budapest før jul også (jippi!), så kanskje jeg finner noe fint der også...?

1 kommentar:

  1. Jeg tok mange "fine bilder" av "fine kjoler" også da med det "fine kameraet" ditt. Og hvis du ikke er for kravstor, kan jeg kanskje sy... "en nesten så fin kjole".

    SvarSlett