mandag 12. oktober 2009

8 måneder igjen!

Idag er det åtte måneder igjen til vi gifter oss! Hurra! :) Viktig å feire litt førjubileum ;) Ehm om ikke feire, så iallefall... hmm... tenke på det og bli glad :) Og mens Espen har kommet seg ut på båt igjen (elsker deg gutten min! Skriver litt i bloggen vår mens du er borte jeg :)), er Henriette i full gang med bryllupsblader, post-its og penner. Utrolig morsomt å lese all verdens bryllupsblader og få masse inspirasjon til kjole, blomster, borddekorasjoner, kaker, frisyre, vin, brudebukett, gaveliste, meny, planlegging, sko, gjesteliste, invitasjoner, bordkort, fotograf, bryllupsreise, vielse, cocktails, sminke...

Jeg leste et sted (sikkert i et av alle disse bladene) at det var smart å lage lister - masse lister! De som kjenner Henriette godt vet vel at det ikke skal det bli noe problem... Vi begynte å grovplanlegge allerede i Marokko - på servietter! Og det tok vel ikke lang tid fra vi kom hjem til vi opprettet en excelfil som nå inneholder (la meg telle...) 23 ark ;) Det er mye å tenke på altså, men jeg gleder meg til å planlegge hver minste detalj! Har lyst til å gjøre alt selv, selv om jeg (kanskje... bare kanskje...) innser at det blir litt mye. Men gleder meg til å gjøre alt på VÅR måte, og få VÅR personlige stil på alt! Velge blomster og farger vi liker, lage invitasjoner og bordkort, og sette sammen vielsen akkurat som vi selv ønsker :) Jeg tror dagen vår blir veldig fin :)

2 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye dere!!! Koselig å høre! Her i statene går livet sin vante gang! Lykke til med planleggingen!

  Peter

  SvarSlett
 2. Hei Henriette.
  Gratulerer så mye, dette kommer til å bli veldig koselig. Gleder meg på deres vegne. Lykke til med planlegging, prøving av brudekjoler og alt som skal til. Hils til din kjære og ha en fin dag.

  Lisbeth (Lie)

  SvarSlett