tirsdag 6. oktober 2009

ENDELIG! Dato og sted er bestemt =)

Etter uker med visninger, budsjett-runder, litt stress, mye moro og for- og mot-lister, har vi endelig bestemt oss for hvor og når bryllupet vårt blir! Finalekandidatene var Fossesholm Herregård, Gamle Logen og Villa Sandvigen, og etter å ha tenkt på stil, omgivelser, reisevei, pris og mye annet har vi endelig tatt et valg.

Datoen blir 12. juni 2010, og stedet dere ser på bildene er Fossesholm Herregård! Fossesholm ligger i Vestfossen og er en av landets flotteste herregårds-anlegg - et nydelig sted for et bryllup! Nå har det seg faktisk slik at faren til Henriette er fra Vestfossen, og det er hans fetter, Eldar, som har vært en av de største pådriverne for å gjøre Fossesholm til det fantastiske stedet det er idag. Idag er det hans datter, Henriettes tremenning Ellen, som er daglig leder og den nye ildsjelen. Så det er jo veldig hyggelig at det er litt familietilknytning til stedet :) Dere kan se flere bilder og lese mer om Fossesholm på http://www.fossesholm.no/

Vestfossen ligger ganske nøyaktig en time fra Oslo, og 20-30 minutter fra Drammen, med bil. Vi regner med at noen kommer til å kjøre bil, men tenker å sette opp en buss el. for mer festklare gjester :) På Fossesholm har vi tenkt til å ha omvisning for gjestene i det utrolig flotte hovedhuset. Se så nydelig det er på bildet til høyre :) Vi er så fornøyde med valget vårt!!!

4 kommentarer:

 1. Grattis med valget! Ser ut som et flott sted:) Tormod

  SvarSlett
 2. Dumt det ble på bursdagen min, men blir nok jempe koselig for det! Lykke til videre med planleggingen! :-)

  SvarSlett
 3. Vi får feire litt ekstra da vet du ;) Og nå kan du dessuten nyte et glass vin eller to med god samvittighet, og ta en skål både for deg og for oss :)

  SvarSlett
 4. Hehe, det kan jeg gjøre da!
  Blir nok utrolig koselig, og en hyggelig dag! :-)

  SvarSlett