torsdag 12. november 2009

Våre forlovere!


Da Henriette gikk i 5. Klasse begynte det en ny jente i klassen. Hun het Linn og løp orientering. Linn og Henriette ble gode venner fra første dag – kanskje ikke så rart når Linn senere avslørte at da hun stod foran hele klassen så hun på Henriette og tenkte: ”Hun ser ut som en engel!” Oh yes, glorien har holdt seg bra (som man kan se på bildet til venstre), men ut fra det samme bildet og alle årene vi har kjent hverandre kan jeg trygt si at Linn er en aldri så liten engel selv =)
Selv om Linn idag av mystiske grunner har valgt å bosette seg i London (til og med etter mange år i Trondheim og et år på utveksling i Paris – alt for langt borte...), var Linn et selvskrevet valg som Henriettes forlover. Vi gleder oss til mang en helgetur til Norge, for det er ikke alle forloveroppgaver som kan løses fra London – heldigvis ;)

Espen og Ole ble kjent på videregående, og hadde det ikke vært for løpetreningene i gymmen, hadde den litt sjenerte Espen nok ikke blitt kjent med den litt mindre sjenerte Ole så fort. Det var starten på mange eventyr sammen, og de har siden stått sammen i tykt og tynt, tørt og vått =) Og selv om veiene etterhvert skiltes; Ole dro til Polen for å studere og Espen til Sjøkrigsskolen, så er Ole fortsatt en av de som står Espen nærmest og dermed også et naturlig valg som forlover. Til sommeren flytter Ole tilbake igjen og vi ser virkelig frem til å finne på mye artig i årene fremover (selvfølgelig er det helt ok at Ole kommer hjem til Norge for godt akkurat samtidig med vårt bryllup :)). Og selv om Ole per dags dato har mer hår på hodet (hvem vet hvor lenge det vil vare, Ole...) enn Espen, er det veldig hyggelig at han takket ja til å stille som forlover =)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar