lørdag 21. november 2009

Mamma skal sy brudekjolen min!

Da er det bestemt og påbegynt - mamma skal sy brudekjolen min! Etter å ha vært i et par brudesalonger og sett på nettet, foreslo mamma at hun kunne sy brudekjolen min. Og siden mamma alltid har vært veldig flink til å lage klær (jeg hadde mange søte mammalagde kjoler da jeg var liten!), har jeg jo tenkt tanken selv. Syntes selvsagt det var veldig koselig av henne å tilby det, og etter litt startangst for hvor vanskelig dette faktisk kunne bli (brudekjole er kanskje det vanskeligste plagget man KAN sy...), er vi igang!

Idag er jeg derfor hjemme hos mamma for første brudekjoleprøving! Mamma har jobbet i flere titalls timer siste uken og sydd en prøvemodell i blå poplin (heter det visst ifølge henne selv, jeg aner ikke hva det er, hehe...), og den satt riktig så fint på :) Kanskje jeg skal ha blå brudekjole...? ;) Så nå jobber vi med å få en prøvemodell til å passe perfekt, og så skal vi kjøpe stoff og alt som trengs (og det er en del...) og sy den ordentlige brudekjolen. Med "vi" mener jeg forresten mamma... ;)

3 kommentarer:

  1. Og jenta mi er seg selv lik! Som, da du var barn, har du lopper iblodet og greier ikke stå rolig når vi skal prøve og tilpasse plagget. Armer flakser opp og ned. "Er du ikke snart ferdig?" Men du er jo søt da!

    SvarSlett
  2. Mamma, du har logget inn som meg... Og dessuten er det ikke rart jeg ikke kan stå i ro når jeg fungerer som et omvendt piggsvin!

    SvarSlett
  3. Jeg logget meg ikke inn, skjønner du. Så ikke vet jeg hva som skjedde...

    SvarSlett