lørdag 27. mars 2010

Ønskeliste nå på bloggen!

Etter mange forespørseler er endelig ønskelisten vår tilgjengelig på bloggen! Vi har ikke ønskelisten i noen butikk, men har laget vår egen ønskeliste :) Du finner ønskelisten her: http://hsw.no/bryllup/onskeliste

PS: Takk til alle jentene for en herlig ost-, vin- og bryllupstrykksakskveld! Vi har laget superfine bordkort, ved å klippe ut sommerfugler og tegne på sølvpynt. Så skal de henge på vinglassene som bordkort :) Gleder meg til å se dem alle sammen henge vakkert over hvert sitt glass!

onsdag 24. mars 2010

Våre toastmastere!


Vi skal ikke se bort ifra at det blir ekstra mye klirring i glassene den 12. juni... Vi er nemlig så heldige å ha to toastmastere til å lede oss gjennom bryllupsmiddagen!

Helena studerte med Henriette på NHH, men kjenner faktisk også Espen fra gamle Tusenfryddager! Øystein kjenner Espen fra laaangt tilbake på barneskolen. Vi mener å huske at Helena og Øystein en eller annen gang har fått noen til å le, og de er derfor selvsagte toastmastere! De venter på å høre fra deg, så hvis du ønsker å bidra med tale, sang eller noe annet under middagen/festen (og det ønsker vi gjerne at du gjør!), så kontakt Helena eller Øystein. OBS: Innslaget ditt kan ikke overstige 5 minutter. Man kan ikke kjøpe eller bruke tiden til andre. Overskridelser vil straffes...

Helena: Telefon 995 71 645, eller mail: helenalochen@gmail.com
Øystein: Telefon 993 05 564 eller mail: rodem83@hotmail.com

mandag 22. mars 2010

Lyst til å bake kake?

Kjære mor og kommende svigermor Anne har sagt seg villig til å være kakesjef! I tillegg til å bake bryllupskake (nam, vi gleder oss :)), koordinerer hun altså alt som har med kaker å gjøre. Har du lyst til å bake en kake, ta kontakt med Anne på 913 26 364 eller anl.lhlb@lhl.no

Trenger du overnatting?

Siden de aller fleste gjestene bor i Drammen, Oslo eller i området, er det kanskje ikke så mange som trenger overnatting. Faktisk har det seg slik at det ikke finnes noen hoteller i Vestfossen, så mulighetene er ikke så mange heller ;) Det er selvsagt en drøss av hoteller i Drammen og Oslo, så der er valgene mange. Dersom noen trenger tips til overnatting, eller ønsker privat overnatting, ta kontakt med Henriette på 90942052 eller henriette.steen@gmail.com.

søndag 14. mars 2010

Svar på invitasjonen her på bloggen!


Nå er invitasjonene sendt! Og har du mottatt en invitasjon til bryllupet vårt, kan du svare på den her på bloggen! Følg denne linken: http://hsw.no/bryllup/svarkort, skriv inn navnet ditt/deres, huk av for om du kommer og om du ønsker busstransport hjem, skriv ev kommentar, legg inn mailadressen din og send svar! Takk til techy lillebror Henrik som har fikset denne kule løsningen :) PS: Ønskeliste er også underveis, og kommer snart på bloggen!

torsdag 11. mars 2010

Henriette og Espen er i gang med workshop!

Planleggingen mot den store dagen fortsetter i et jevnt tempo. Henriette har designet stempler til trykksakene som skal lages, og endelig har vi mottatt dem og satt igang med produksjon! Vi lager alt av trykksaker selv, og akkurat nå tar det "litt" tid å lage nærmere 50 invitasjoner. Vi har kjøpt tykt papir som vi kutter til riktig fasong, stempler på swirlene våre og embosser. For de som lurer på hva det å "embosse" er så er det å helle på et pulver over det du har stemplet, nesten som å helle glitter på lim slik sikkert alle har gjort da de var små og gikk i barnehagen, bare at i tillegg så varmer vi det opp med varmepistol slik at pulveret smelter, stivner og stikker opp av papiret (se bildet under!). Og vi må få si at vi synes resultatet ser veldig bra ut :)

Den første prototypen av invitasjonen er allerede på plass, så til helgen blir det produksjon etter samlebåndsprinsippet for å få invitasjonene klare til å sendes ut i løpet av mandagen. Så forhåpentligvis så har alle som er invitert en invitasjon i postkassen sin i løpet av uke 11!

Det er allikevel ikke bare invitasjoner som er i fokus. Siden sist, og etter et høyt antall mail, telefoner og prøvesmakinger har vi nå fått på plass catering. I tillegg har vi booket fotograf, og sendt inn alt skjemaveldet. Fotografen vi har valgt å benytte oss av er Renate fra Bris foto (http://www.brisfoto.no/), mens cateringselskapet heter Matspecialen (http://www.matspecialen.no/). Menyen blir riktignok en liten hemmelighet en liten stund til...
Men fortsatt er det en del som gjenstår, faktisk en 1000 småting og et par litt større ting. På fredag skal vi møte vigsleren, altså broren til Henriette, for å snakke litt om selve vielsen og en del av de andre småtingene. Vi gleder oss fortsatt veldig til den store dagen, og i skrivende øyeblikk er det faktisk bare 3 måneder og noen timer igjen til 12.juni :)