torsdag 11. mars 2010

Henriette og Espen er i gang med workshop!

Planleggingen mot den store dagen fortsetter i et jevnt tempo. Henriette har designet stempler til trykksakene som skal lages, og endelig har vi mottatt dem og satt igang med produksjon! Vi lager alt av trykksaker selv, og akkurat nå tar det "litt" tid å lage nærmere 50 invitasjoner. Vi har kjøpt tykt papir som vi kutter til riktig fasong, stempler på swirlene våre og embosser. For de som lurer på hva det å "embosse" er så er det å helle på et pulver over det du har stemplet, nesten som å helle glitter på lim slik sikkert alle har gjort da de var små og gikk i barnehagen, bare at i tillegg så varmer vi det opp med varmepistol slik at pulveret smelter, stivner og stikker opp av papiret (se bildet under!). Og vi må få si at vi synes resultatet ser veldig bra ut :)

Den første prototypen av invitasjonen er allerede på plass, så til helgen blir det produksjon etter samlebåndsprinsippet for å få invitasjonene klare til å sendes ut i løpet av mandagen. Så forhåpentligvis så har alle som er invitert en invitasjon i postkassen sin i løpet av uke 11!

Det er allikevel ikke bare invitasjoner som er i fokus. Siden sist, og etter et høyt antall mail, telefoner og prøvesmakinger har vi nå fått på plass catering. I tillegg har vi booket fotograf, og sendt inn alt skjemaveldet. Fotografen vi har valgt å benytte oss av er Renate fra Bris foto (http://www.brisfoto.no/), mens cateringselskapet heter Matspecialen (http://www.matspecialen.no/). Menyen blir riktignok en liten hemmelighet en liten stund til...
Men fortsatt er det en del som gjenstår, faktisk en 1000 småting og et par litt større ting. På fredag skal vi møte vigsleren, altså broren til Henriette, for å snakke litt om selve vielsen og en del av de andre småtingene. Vi gleder oss fortsatt veldig til den store dagen, og i skrivende øyeblikk er det faktisk bare 3 måneder og noen timer igjen til 12.juni :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar