torsdag 10. juni 2010

2 dager igjen til den store dagen vår!

I skrivende stund er det to dager minus ca to timer til vi står ved siden av hverandre, klare til å gi hverandre våre "ja"! Skjønt, Henriette har jo sagt "ja" allerede (ref første blogginnlegg), men det er kanskje på tide med en bekreftende oppdatering ;)

Fra soon-to-be Steen-Lengard-residensen kan det meldes om brudgommens økende nerver, skepsis ift nedpakking/bilplass og brudens flerfoldige kjøreplaner og lister :) Vi er straks ferdigpakket (se bilde, merk at øl og vin ikke er med på bildet!), og da gjenstår bare noen småting som gjennomgang av gjesteliste og bordkort, samt talene, før vi kan slappe av og ta en rolig kveld. Imorgen skal vi være på Fossesholm hele dagen for å pynte og gjøre klart. Så skal vi ha en rooolig kveld (dvs Henriette skal lage brudebukett), før lørdagen kommer med siste velværeinnspurt og bryllup! Æææ tenk at dagen vi har planlagt og gledet oss til så lenge snart er her! :):):)

For de som ikke har gjestet denne bloggen jevnlig (regner selvsagt ikke med at dette gjelder noen), ligger informasjon om veibeskrivelse, kart ol lenger ned i bloggen. Kort program og info om bryllupet finner du i margen til høyre.

Vi gleder oss til å dele dagen vår med dere :)

Klemmer fra Henriette og Espen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar