torsdag 31. desember 2009

Flere puslespillbiter på plass

Da var julestria over og etter en kort planleggingspause med blant annet en julebordstur til Kiel og en kjærlighetstur til Budapest har vi startet opp igjen. Det har kanskje ikke skjedd noe revolusjonerende nytt her siden sist, men vi har fått lagt et par nye brikker i puslespillet vårt - som sakte men sikkert begynner å nærme seg et bilde, i alle fall en ramme til et bilde =)

Det er nå blitt klart at det er mamma (Anne) i samarbeid med Ingrid (moren til Arne Henrik) som skal bake bryllupskaka - og det ser vi virkelig frem til. Jeg har jo alltid vært en liten kakemoms og elsker kakene til min mor så jeg tror dette blir veldig bra =)

Ellers har vi fått sett enda litt mer på cateringselskaper og når vi nå får prøvesmaking hos de 5 finalistene så skal vi nok klare å få dette i boks i løpet av januar, evt senest februar. Vinvalget og barutvalget er også snart i boks og for øyeblikket er det kun rødvinsvalget som gjenstår - men også dette burde være på plass nå rett over nyåret - for vi har jo allerede begynt å be venner og bekjente som drar utenlands om å ta med seg edlere dråper tilbake til moderlandet.

I julen har vi også hatt juleverksted, men i realiteten er dette egentlig et kamuflert "hvordan få Espen interessert i å lage bryllupsinvitasjoner by hand," da vi endte opp med å lage hjemmelagede julekort, akkurat slik vi skal gjøre med invitasjonene.

Selv om stadig flere småbrikker faller på plass i det store bildet er det mye som gjenstår, og selv om vi liker å gjøre mye av dette selv, må jeg si at vi setter ENORM pris på den hjelpen vi har fått fra mødrene våre, og ikke minst den hjelpen vi kommer til å få fra dem og alle andre. Tusen takk!

Med det vil vi ønske dere alle et riktig godt nyttår!!

PS: Det er nå under et halvt år igjen!!!

1 kommentar:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett