mandag 24. mai 2010

Oppdatert ønskeliste

På oppfordring har vi oppdatert ønskelisten med et par nye ting. Se: http://hsw.no/bryllup/onskeliste

torsdag 20. mai 2010

Veibeskrivelse, kart og transport

Fossesholm Herregård ligger i Vestfossen, en snau time fra Oslo både med bil og tog.

For de som kjører: Fra Oslo følger du E18 til Drammen, og deretter E134, før du tar Rv35 mot Vestfossen og Fossesholm. Se kart.

For de som tar tog: Det går tog fra Oslo til Vestfossen én gang pr time via Drammen. Vi anbefaler toget som går fra Oslo S kl 11:17, og er fremme i Vestfossen kl 12:16. Derfra er det ca ti minutter å gå til Fossesholm. Se kart.

Flåte anbefales ikke.

Tranport hjem: Vi har bestilt en buss som går fra Fossesholm Herregård kl 02:00, med plass til de som har ønsket busstransport hjem. Den gjør et stopp i Drammen, før den fortsetter mot Oslo. Vi håper også at den kan gjøre et stopp på Skøyen på veien :)

onsdag 12. mai 2010

Én måned igjen!

Overnattingsplan er i boks, bordplaner er tegnet opp, program er produsert, kjolen er ferdig, blomster er bestilt, ringer er hentet, utdrikningslag er vel overstått, vielsen er planlagt...

Og i dag er det én måned igjen til den store dagen! :) Vi gleder oss!!!

tirsdag 4. mai 2010

Vi inviterer til bryllupsgrilling!


For at alle bryllupsgjestene våre skal bli litt bedre kjent før den store dagen, inviterer vi til bryllupsgrilling helgen før bryllupet! Grillingen blir lørdag 5. juni kl 14 hos Helena (vår ene toastmaster). Ta med ønsket grillmat og drikke til Østensjøveien 52 (obs: ikke husnummer 46 som noen har blitt informert om!), dvs vis-à-vis Brynseng t-banestasjon.

Fint om dere sier fra om det passer innen søndag 16. mai, så kan vi holde litt track :)

Vi sees!